Pavol Fabian

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Šokujúce! Bezhlavé telo v centre Bratislavy.

Podrobný report očitého svedka s detailnými fotografiami z miesta činu - len pre silné žalúdky!!!
   

 

Hrôzostrašný nález.

(Dokumentačné fotografie pod článkom)

 

Dôchodca Ján P. sa včera v skorých ranných hodinách vybral na pravidelnú vychádzku so svojim psom. Postupoval tou istou trasou ako každý deň. Ak by vedel, čo ho čaká, asi by si včerajšiu vychádzku radšej odpustil alebo aspoň zmenil trasu.

Celkom blízko bývalého bratislavského Presscentra (dnes Tower 115) a zároveň neďaleko novej budovy Slovenského národného divadla ho vydesil hrôzostrašný nález! V tráve a v stavebnom odpade našiel ležať bezhlavé nahé telo! 

Ján P. okamžite alarmoval políciu. Kým však policajti prišli, stihol si ešte miesto dôkladne obzrieť a vďaka tomu, že mal náhodou pri sebe malý digitálny fotoaparát, môžeme fotografie tejto desivej udalosti priniesť aj vám. 

Kde sa nachádza hlava patriaca k telu nie je známe. Nikde v okolí sa nenašla. Na nahom tele sa nenachádzali nijaké zvláštne znaky, ktoré by mohli pomôcť mŕtveho identifikovať. Farba pokožky nebohého však naznačuje, že išlo pravdepodobne o cudzinca – pôvodom najskôr z arabsko-afrického teritória. Vzhľadom na odborne a čisto vedený rez v krčnej oblasti (detail. foto č. 3) možno predpokladať, že išlo nie o obyčajnú, ale rituálnu vraždu. Takisto chýbali prsty na rukách i nohách (detail. foto č. 1), ba dokonca aj celé pohlavné ústrojenstvo (detail foto č. 2) O tom, čo sa udialo pred vykonaním smrtiaceho rezu sa môžeme len dohadovať, pretože nebožtík mal pomerne rozsiahle poranenia aj v oblasti ľavej a pravej slabiny (detail. foto č. 8).

Skutočnosť, že Policajný zbor SR ani Ministerstvo vnútra do dnešného rána o tejto udalosti vôbec neinformovali, len nahráva rozličným, často až príliš konšpiratívnym, teóriám. Neoficiálny zdroj informácií z prostredia MV SR, ktorý si z pochopiteľných dôvodov neželá byť menovaný, však potvrdil, že viaceré indície svedčia o tom, že by mohlo ísť o likvidáciu niektorého z popredných predstaviteľov Al – Kajdy, ukrývajúceho sa dlhodobo práve na Slovensku. Náš zdroj nevylúčil dokonca ani úplne šokujúcu verziu, že by mohlo ísť o samotného bin Ladina!

Za týchto okolností je pochopiteľné, že kompetentné orgány sa so zverejnením celej udalosti príliš neponáhľajú a možno predpokladať, že na medzinárodnej úrovni prebiehajú intenzívne konzultácie a opatrenia vedúce k identifikácii tela.

Vzhľadom na to, že predsa len jestvuje svedok Ján P., ba na svete sú aj fotografie dosvedčujúce celú udalosť, bolo by namieste, keby kompetentné orgány, čo najskôr prerušili svoje mlčanie a o udalosti informovali širokú verejnosť a zároveň ju ubezpečili, že zo vzniknutej situácie nehrozí obyvateľom Bratislavy, ani Slovenska nijaké nebezpečenstvo.

 

 

 

Fotografie z miesta činu:

 

 

 

 

Č.1

 

 

 

Č.2

 

 

Č.3.

 

 

 

Č.4.

 

 

 

Č.5.

 

 

 

Č.6.

 

 

 

Č.7.

 

 

 

Č.8.

 

 

Bulvár, senzácie, pikošky | stály odkaz

Komentáre

  1. wow
    fakt dobrý článok :) mám rada svetlé konce.
    publikované: 22.11.2007 11:00:43 | autor: srdiecko (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. wow
    fakt dobrý článok :) mám rada svetlé konce.
    publikované: 22.11.2007 11:01:07 | autor: srdiecko (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. super
    na prvý pohľad je zrejmé že ide takmer na 100% o telo bin ladina. veľkosť, farba pleti, ešte aj tá postava má štruktúru rodeného afganistánca. Takže dedko to odhadol úplne presne.
    Fakt dobreeee :o)
    publikované: 22.11.2007 11:26:52 | autor: niko (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Ľudia sú fakt hyeny
    Ako mohol ktosi spáchať taký ohavný čin...Už sa normálne bojím chodiť po uliciach ;-)))
    publikované: 22.11.2007 12:20:56 | autor: Yperit (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Podľa
    odhaleného tela ide o sexuálne motivovaný čin, a zrejme došlo aj k brutálnemu znásilneniu.
    publikované: 23.11.2007 10:22:02 | autor: Amadeus (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Ufffffffff
    jak mi odľahloooo. :-)
    publikované: 19.12.2008 08:20:44 | autor: Ketrin (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014